Se încarcă
Super Mario Flash

Super Mario Flash

Mario heeft nieuwe uitdagingen. Hij moet erg snel zijn. Het hangt van jou af dat Mario over de obtakels gaat. Help hem het te lukken.

Spelletjes:

mario bros, klassieke, jongens, platform,

stemmen: 178

Kegels

Kegels

Probeer zosnel de rode auto te rijden en niet met de rode kegels te botsen. je moet heel snel rijden voordat de tid opgaat. Je moet de snelste zijn.

Spelletjes:

auto, autorijschool, wedloop, jongens,

stemmen: 195

Vlucht naar de Grot

Vlucht naar de Grot

Ben 10 spel. Populaire tekenfilmseries van Cartoon Network. Help Ben Tennyson van de grot te vluchten met de hulp van een buitenaards horloge.

Spelletjes:

ben 10, grot, platform, tekenfilm,

stemmen: 128

Air France

Air France

Je bent een Air France piloot. In deze vlucht heb je mechanische en benzine problemen. Probeer het vliegtuig naar zijn bestemming te brengen. Doe het snel want de passagiers zijn erg nerveus en bang.

Spelletjes:

vliegtuig, vlieg, simulator, handigheid,

stemmen: 130

Sub Commander

Sub Commander

Je hebt een duikboot en je bent in een vijandgebied. Je moet naar de ovekant gaan ominformatie te stelen. De mijnen en de elektrische schokken laten je niet doorgaan. Probeer ze te vermijden.

Spelletjes:

boten, oolrog, duikboten, kinder,

stemmen: 93

Asterix en Obelix

Asterix en Obelix

Een leuke Asterix en Obelix spel. Deze keer de keizer Julius Cesar het geld van Galia gestolen en dat vinden onze vrienden helemaal niet leuk.

Spelletjes:

geld, platform, vecht, asterix en obelix,

stemmen: 113

De kamer.

De kamer.

Je bent in opgesloten in een kamer met een wachtwoord. Je moet eruit proberen te komen. Zoek de kamer door of je de goede wachtwoord vind.

Spelletjes:

objecten zoek, kamer, grafiek avontuur, oplossing,

stemmen: 86

A Sitch in Time

A Sitch in Time

Jennifer is een politieagente van de toekomst. haar missie is tegen een emeene mens vechten die de kinderen s´nachts bang maakt met nachtmerries. Je moet je handigheid gebruiken om hem te verslaan. Jennifer werkt als een meisje of als een puber het hangt ervan af haar missie.

Spelletjes:

disney, kim possible, meisjes, kinder,

stemmen: 80

Strike Force

Strike Force

je bent op een ruimteluchtmachtmissie Je moet tegen andere ruimtevijanden vechten. Als je ze elimineert krijgt je extra kracht. Vergeet niet naar je radar te kijken om niet de weg kwijt te raken.

Spelletjes:

bom, vliegtuig, handigheid, oolrog,

stemmen: 55

Gem Mania

Gem Mania

Je rijdt een trein en je bent edelsteencoleccionist. Je moet de wagons met alle edelstenen laden maar je moet niet met jou wagons botsen anders exploteer je.

Spelletjes:

snake, kinder, edelsteen, logica,

stemmen: 64

Coloriage.tv

Coloriage.tv

Je bent in een teken/schildertoernooi. Je moet de snelste zijn de tekening in te kleuren om als kampioen uitgekozen te worden. Laat jou kunst zien. Jij kan het.

Spelletjes:

disney, tekenfilm, mickey mouse, donald duck,

stemmen: 64

Patricio Legpuzzel

Patricio Legpuzzel

Een andere Bobspongelegpuzzel maar deze keer is Patricio de hoofdpersoon van het spel. Als je van puzzles houdt is dit jou spel!

Spelletjes:

spongebob, puzzels, legpuzzels, jongens,

stemmen: 46

Shark Attack

Shark Attack

je bent en alien die op vakantie is op de aarde. Maar terwijl je in je boot zat heeft een haai je boot stuk gebeten. Je bent in een verlaten eiland. Je moet proberen dat de haai je niet opeet.

Spelletjes:

handigheid, water, spring, haai,

stemmen: 61

Batdog

Batdog

Een avontuur, en de hoofdpersonen zijn de honden van twee beroemde superhelden, van Superman en Batman. Het gevecht bevindt zich in de hemel van Gotham.

Spelletjes:

handigheid, honden, batman, superman,

stemmen: 38

Dannyphantom

Dannyphantom

Je bent Danny, een jongen die moet vluchten van de gemene macht want ze willen hem pakken. Je moet vluchten, voordat ze je te pakken krijgen en één van hun wordt. je moet snel zijn.

Spelletjes:

vecht, vecht, wedloop, obstakels,

stemmen: 40

Freekick Mania

Freekick Mania

Jou schoolvoetbalteam is tegen een historische tegenstander aan het voetballen. Ze staan gelijk zonder doelpunten en de scheidsrechter fluit uit wanneer er vijf minuten voordat de voetbalwedstrijd eindigt. Maak een fout zodat je verder kan spelen zoda je team de wedstrijd wint.

Spelletjes:

voetbal, sport, handigheid, kinder,

stemmen: 35

Jackson´s baan

Jackson´s baan

Speel gebaseerd inde serie Hannah Montana. jackson heeft een baan gevonden als bediende op het strand. het is zijn eerste dag en hij weet niet wat hij moet doen. Hij zei tegen zijn baas dat hij ervaring had, maar het is zijn eerste baantje. Help hem zodat hij niet ontslagen wordt.

Spelletjes:

hannah montana, disney, obber, werk,

stemmen: 37

Gevecht In De Woestijn

Gevecht In De Woestijn

Je bent een erge dappere soldaat. Ze hebben jou een belangrijke missie opgedracht. Je moet en helicopter bedienen om je vijanden te doden. Laat er geen één met leven.

Spelletjes:

helicopter, bom, oolrog, raketten,

stemmen: 33

Jungle Dave

Jungle Dave

Een andere Mario Bros avontuur. Dit keer woont hij in de jungle. Elke morgen staat hij vroeg op om de vleermuizen te observeren. Maar elke keer vergeet hij zijn huissleutels.

Spelletjes:

mario bros, vleermuis, kinder, handigheid,

stemmen: 11

Drift Battle

Drift Battle

Met dit spel moet je jou tegenstander winnen met nachtelijke ilegale crossrace. Jou doel is level te winnen zonder pletter te gaan. Je beweegt met A links met S rechts met F remt je en met G opvoeren.

Spelletjes:

snelheid, wedloop, auto,

stemmen: 11

1
2
3
4
5
6
7
8
9